Ajungem Mari

Ajungem Mari

Ieșiri și excursii ~ 2021 @ Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2021

Dată: 31 December 2021
Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care
[ Show more ]

1

Galantomi:

19

Donații:

3,455 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile. 

Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare personala s.a.) care doresc să facă la fel. 

Așa ne-a venit ideea de a crea acestă campanie. 

_________________________ 

Donațiile strânse de tine vor se vor transforma în ieșiri și excursii pentru copiii din centrele de plasament. Îi vei ajuta să descopere lumea din afara centrelor!

Proiectul "Ieșiri și excursii" este unul dintre proiectele permanente ale programului educațional Ajungem MARI ce își propune să ofere copiilor și tinerilor șansa de a avea experiențe noi și unice, prin care pot explora orașul, pot vizita și descoperi locuri noi și pot cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl pretrec voluntarii alături de ei este mult mai apreciat decât jucăriile și hainele pe care le primesc drept donații.

Alături de voluntari, atunci când situația va permite, vor merge la film, la teatru, la spectacole, în parcuri de aventură, în drumetii, la muzee, la palate, la monumente istorice, la gradina botanică, la planetariu, la ateliere pentru copii, la festivaluri, la concerte, la locuri de joacă!

Voluntarii îi vor ghida și încuraja, iar copiii se vor simți liberi să fie ei, să exploreze, să își facă noi prieteni! Se vor simți bine și vor fi mai încrezători, vor învăța să se descurce în oraș, să se orienteze, să găseasca trasee, cum să se poarte în autobuz, cum să cumpere bilete la spectacole și multe altele.

Copiii și tinerii instituționalizați au trecut prin experiențe dure și triste, iar cei mai mulți provin din familii unde nu au avut parte de educație și modele. Voluntarii le arată că se poate și altfel, că există varianta unui viitor mai bun. La ieșiri voluntarii se împrietenesc cu cei mici, iar apoi copiii devin mult mai dornici să lucreze pentru școală și să își facă temele alături de prietenii lor voluntari.

Cu 600 de lei susții un copil să participe timp de 1 an la 12 ieșiri prin care învață, se dezvoltă și se bucură de experiențe minunate! Costul mediu al unei iesiri alaturi de voluntari este de 50 de lei si include biletele de acces, transportul si gustarile pentru copii si insotitori, voluntari si educatori de la centre.

Fiecare donație se adună și contează, pentru că se va transforma în bilete de acces, transport sau gustări pentru copii la ieșiri. Fiecare fundraiser își poate propune să strângă fondurile necesare pentru unul sau mai mulți copii!

Chiar dacă nu este strânsă o sumă rotundă, fondurile merg către proiect și ne ajută să le oferim copiilor experiențe frumoase care să îi ajute să se dezvolte armonios! 

_________________

Cum devii fundraiser pentru acest proiect?

Te inscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completand acest formular https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 si ne trimiti o poza cu tine pentru pagina de galantom la adresa de e-mail office@ajungemmari.ro.  

Vei completa data nașterii, datele de contact, titlul paginii, suma pe care îți propui să o strângi și un text cu motivația personală.

Noi iti cream o pagina pe platforma Galantom si iti trimitem un e-mail cu detalii. După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :) Multumim din suflet pentru sustinere!

_____________________________________

Programul educațional Ajungem MARI desfasurat de Asociatia Lindenfeld pentru copii instituționalizați și din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar în prezent implică peste 1400 de voluntari și ajută 2500 de copii din București și 24 județe. Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți și siguri pe forțele lor.

Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor și includ cursuri și ateliere creative saptamanale cu voluntarii, cursuri vocatioale, terapie, logopedie, ieșiri educative si excursii, tabere de dezvoltare personală, consiliere vocationala, cursuri de calificare și vizite de orientare profesională in locuri de munca. În 2015 proiectul “Dă-ți pasiunea mai departe” a obținut premiul pentru „Proiectul anului în domeniul educației” la Gala Națională a Voluntarilor, in 2019 programul a primit “Premiul pentru Curaj” la Gala Oameni pentru Oameni, iar in 2020 a primit Premiul I la categoria proiectelor de voluntariat la Gala Societatii Civile.