Scoala de Biciclete la Bikefest

Pe 13 septembrie fii erou pentru copiii din centre de plasament si invata sa pedalezi!

Daca pana acum nu ai avut curaj sa te urci pe bicicleta, iti dam noi un motiv sa iti invingi teama. Devino fundraiser pentru educatia copiilor din centre de plasament!

Cum functioneaza? E foarte simplu: iti propui ca pe 13 septembrie sa te urci pe bicicleta, noi iti cream o pagina pe platforma de super-eroi Galantom, iti inviti prietenii sa doneze 500 de lei (costul unui an de educatie prin joc pentru un copil dintr-un centru), vii la Bikefest unde noi te invatam sa pedalezi si cu banii stransi impreuna schimbam viitorul unui copil si il ajutam sa Ajunga MARE.

Primul pas este sa te inscrii gratuit completand formularul online - http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/.

Daca mai ai si alti prieteni care nu stiu sa mearga pe bicicleta, invita-i si pe ei!

700 de copii beneficiaza de sprijinul voluntarilor Ajungem MARI in Bucuresti si alte 4 judete, iar programul se extinde la nivel national. In cadrul programului, copiii din centre de plasament participa saptamanal la mai multe cursuri interactive si ateliere creative, dar si iesiri din centre alaturi de voluntari care le devin prieteni, profesori si mentori.

Rezultatele invatarii prin joc si metode non-formale sunt cresterea stimei de sine si dezvoltarea abilitatilor pentru a deveni adulti responsabili si independenti. Pe fondul traumelor institutionalizarii si separarii de familie, copiii au mare nevoie de atentie, afectiune si incurajare din partea voluntarilor care lucreaza cu entuziasm, rabdare si intelegere, aratandu-le copiilor ca parerea lor conteaza si ajutandu-I sa descopere ce le place, la ce sunt buni si ce vor sa faca mai departe.

Te asteptam, asadar, sa devii super-erou pentru copiii care au mare nevoie de sustinere! Ii poti si cunoaste pentru ca o parte din ei vor invata tot la Bikefest sa mearga pe bicicleta: prin proiectul “Invata sa pedalezi!” le donam biciclete si ii invatam sa le foloseasca. :D

Multumim pentru sustinere! Impreuna Ajungem MARI!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

3

Suma:

480 RON

Pagini fundraising

Spuneți NU nepăsării! Fiți voi pentru o zi șansa lor la educație!

Ești o persoană care are o familie, are suficient căt să își permită a citi o carte din când în când, ai un copil al cărui zâmbet îți um

1,000 RON Target
480 RON Suma
3 Donatii
48% Complete