Ziua mea = un AN de educatie si incurajare pentru un copil

Transforma-ti ziua de nastere intr-un an de educatie si incurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament!

In loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita.

Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor: sa isi doreasca educatie solida pentru copiii din centre de plasament sau familii defavorizate, educatie care sa le dea sansa la un viitor mult mai bun.

Mediul in care traiesc acesti copii nu le ofera prea multe sanse de a se dezvolta individual si a se desprinde de trecutul dureros, dar daca ne unim eforturile, ii putem ajuta sa se Ajunga MARI prin programe care pun accent pe cresterea increderii in sine, formarea abilitatilor si orientarea profesionala.

Prin proiectul "Da-ti pasiunea mai departe!", 700 de tineri voluntari merg saptamanal la copiii pentru a le preda prin jocuri si activitati interactive pasiunea lor. De la cursuri interactive despre materii de baza (matematica, romana, engleza, biologie, istorie), la ateliere creative (dans, cinematografie, muzica, arte plastice), totul se invata prin joc, intr-un mod cat mai atractiv, pentru ca cei mici sa indrageasca educatia si sa descopere cu bucurie si curiozitate ce oportunitati le deschide.

Pe langa cunostinte, voluntarii le transmit copiilor si valorile lor si devin modele pentru cei mici. Fiecare incurajare din partea voluntarilor inseamna un mare plus in motivatia unui copil de-a-si continua educatia si a se tine departe de pericolele si tentatiile strazii.

In afara de cursuri si ateliere in centre, voluntarii ii scot cat mai des pe copii din centre pentru a le dezvalui lumea prin proiectul “Explorator pentru o zi” (la spectacole, la film, la muzee sau ateliere creative, discutand si incurajandu-i sa traga singuri concluzii in urma experientelor) si incearca sa ii ajute sa faca primii pasi in orientarea profesionala prin proiectul “Indrazneste sa visezi!”, in cadrul caruia viziteaza diverse locuri de munca si discuta cu angajatii.

Costul unui AN de educatie prin joc este de 500 de lei/ copil, incluzand 2-4 cursuri saptamanal si minim o iesire pe luna. Este o suma pe care fiecare o strange pentru a schimba viitorul unui copil.

Programul se desfasoara momentan in Bucuresti si alte 4 judete (Buzau, Cluj, Iasi si Timis) ajutand 700 de copii, iar toamna aceasta se extinde in alte 16 judete: Alba, Arad, Bihor, Brasov, Braila, Constanta, Dolj, Ilfov, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Valcea si Vaslui.

 Multumim! 

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

28

Suma:

4,115 RON

Pagini fundraising

Donez zi pentru copii!

Donez ziua mea pentru copii, ca sa Ajunga MARI! Dupa cum stiti, Ajungem Mari este o poveste frumoasa inceputa acum 1 an si 5 luni, in Bucuresti. Din

500 RON Target
2,060 RON Suma
3 Donatii
100% Complete

Inca un AN si Ajungem MARI in jumate de tara

De un an si 4 luni mi-au trebuit destul de putine lucruri pentru ca cele mai mari bucurii de aici au venit, din tot ce inseamna Ajungem MARI: voluntar

1,500 RON Target
1,205 RON Suma
12 Donatii
80.333333333333% Complete

Ziua mea = un AN de educatie si incurajare pentru un copil

Daca va intrebati ce imi doresc anul acesta de ziua mea - aflati ca m-am hotarat. Anul acesta de ziua mea imi doresc un an de educatie si incurajare

500 RON Target
600 RON Suma
12 Donatii
100% Complete

Donez zi de nastere pentru copiii care nu au avut niciodata o petrecere aniversara

Dragi prieteni...Dupa cum stiti, mai este foarte putin pana cand voi implini, din nou 25 de ani ( sau 30 dupa cum imi reaminteste zilnic mama). Stiu c

500 RON Target
250 RON Suma
1 Donatii
50% Complete