Ajungem Mari

Ajungem Mari

Ieșiri și excursii 2022 @ Dăruiește expertiza sau talentul tau ~ 2022

Dată: 31 December 2022
Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, pe platforma Galantom cei pasionați de sp
[ Show more ]

2

Galantomi:

39

Donații:

1,674 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, pe platforma Galantom cei pasionați de sport au inceput să își puna pasiunea lor în slujba binelui si sa stranga fonduri la concursuri sportive.

Acum poti sa iti daruiesti pasiunea sau talentul oricare ar fi acestea (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare personala s.a.).

Fii creativ si pune pasiunea ta in slujba binelui si apoi invita-ti prietenii sa te sustina cu donatii pentru fotografiile pe care le faci luna aceasta, briosele pe care le pregatesti, cantecele pe care le publici pe pagina ta, mesajele optimiste sau sfaturile de dezvoltare personala pe care le trimiti dimineata. Desigur, poti realiza sedinte foto personalizate, portrete, dedicatii muzicale sau chiar poti scrie poezii pentru cei mai generosi donatori. 

Ajuta copiii institutionalizati sa descopere lumea din afara centrelor de plasament!

Proiectul de ieșiri și excursii este unul dintre proiectele permanente ale programului educațional Ajungem MARI ce își propune să ofere copiilor și tinerilor șansa de a avea experiențe noi și unice, prin care pot explora orașul, pot vizita și descoperi locuri noi și pot cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl pretrec voluntarii alături de ei este mult mai apreciat decât jucăriile și hainele pe care le primesc drept donații.

Voluntarii organizează ieșiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri și evenimente. Aceștia îi însoțesc pe copii și participă alături de ei la activități, îi încurajează pe tot parcursul desfășurării acestora, le explică ce au de făcut, discută cu aceștia despre diverse teme precum prietenie, valori morale, carieră, pasiuni și emoții. De asemenea, voluntarii le explică și cum trebuie să se comporte și le oferă modele de urmat.

Cu 600 de lei susții un copil să participe timp de 1 an la 12 ieșiri prin care învață, se dezvoltă și se bucură de experiențe minunate! Costul mediu al unei iesiri alaturi de voluntari este de 50 de lei si include biletele de acces, transportul si gustarile pentru copii si insotitori, voluntari si educatori de la centre.

Fiecare donație se adună și contează, pentru că se va transforma în bilete de acces, transport sau gustări pentru copii la ieșiri. Fiecare fundraiser își poate propune să strângă fondurile necesare pentru unul sau mai mulți copii!

Chiar dacă nu este strânsă o sumă rotundă, fondurile merg către proiect și ne ajută să le oferim copiilor experiențe frumoase care să îi ajute să se dezvolte armonios! 

Cum devii fundraiser pentru acest proiect?

Te inscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completand acest formular https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 si ne trimiti o poza cu tine pentru pagina de galantom la adresa de e-mail office@ajungemmari.ro.  Noi iti cream o pagina pe platforma Galantom si tu promovezi pagina in randul prietenilor si colegilor, care te vor sustine cu donatii online cu cardul ca sa iti dea curaj inca de cand te antrenezi!