Ajungem Mari

Ajungem Mari

Cursuri vocaționale pentru copiii talentați - 2022 @ Dăruiește expertiza sau talentul tau ~ 2022

Dată: 31 December 2022
Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, pe platforma Galantom cei pasionați de sp
[ Show more ]

0

Galantomi:

Donații:

0 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, pe platforma Galantom cei pasionați de sport au inceput să își puna pasiunea lor în slujba binelui si sa stranga fonduri la concursuri sportive.

Acum poti sa iti daruiesti pasiunea sau talentul oricare ar fi acestea (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare personala s.a.).

Fii creativ si pune pasiunea ta in slujba binelui si apoi invita-ti prietenii sa te sustina cu donatii pentru fotografiile pe care le faci luna aceasta, briosele pe care le pregatesti, cantecele pe care le publici pe pagina ta, mesajele optimiste sau sfaturile de dezvoltare personala pe care le trimiti dimineata. Desigur, poti realiza sedinte foto personalizate, portrete, dedicatii muzicale sau chiar poti scrie poezii pentru cei mai generosi donatori. 

Sustine un copil talentat sa participe la un curs vocational!

"Prinde forma" este un proiect permanent in cadrul programului educational Ajungem Mari prin care sprijinim copii si tineri din centre de plasament sa isi gaseasca si urmeze pasiuni care sa le ofere sanse mai bune pentru a ajunge MARI, puternici si increzatori in ei! 

Pentru a ajunge sa se descopere si sa aiba incredere in ei si, in functie de pasiunile lor, copiii merg la cursuri vocationale (muzica, pictura, teatru, robotica, gimnastica si multe altele), iar tinerii sunt indrumati catre cele mai potrivite cursuri de calificare.

Prin participarea si implicare in activitățile din proiect, copiii și tinerii devin mai siguri pe ei, determinați și ambițioși si mai pregatiti sa devina independenti cand parasesc centrele.

Costul mediu pentru inscrierea unui copil la un curs vocational este de 200 lei/luna. Te poti inscrie ca fundraiser pentru a-i oferi unui copil sprijin timp de 1, 2, 3 sau 12 luni, sprijin care este o sansa la un viitor mai bun!

Multumim pentru sustinere! Impreuna crestem copii puternici.

Cum devii fundraiser pentru acest proiect?

Te inscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completand acest formular https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 si ne trimiti o poza cu tine pentru pagina de galantom la adresa de e-mail office@ajungemmari.ro.  Noi iti cream o pagina pe platforma Galantom si tu promovezi pagina in randul prietenilor si colegilor, care te vor sustine cu donatii online cu cardul ca sa iti dea curaj inca de cand te antrenezi!