Ajungem Mari

Ajungem Mari

Ajutor pentru copiii din Ucraina @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Dată: 31 December 2022
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să
[ Show more ]

6

Galantomi:

66

Donații:

10,159 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Iar anul acesta, mai mult decât orice, îți dorești să susțineți împreună copiii afectati de războiul din Ucraina. 

Criza refugiatilor din Ucraina se va intinde pe termen mai lung. Pentru ca e un maraton, nu un sprint, prin Programul Ajungem MARI ne vom concentra pe ce stim mai bine - sprijinul copiilor greu incercati, refugiati alaturi de membrii ai familiei sau institutionalizati.

Devino si tu fundraiser pe platforma Galantom si strange fonduri pentru a le oferi copiilor greu incercati un pic de alinare. Vrem sa le asiguram nevoile de baza, dar si dreptul la joaca in aceasta perioada plina de frica si tristete. 

Fiecare fundraiser își poate propune să strângă 300, 500, 1000, 2000 lei sau chiar mult mai mult.

_________________

Cum devii fundraiser Galantom?

Fie îți creezi pagina direct pe ziuata.galantom.ro , fie completezi acest formular https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 și ne trimiți o poza cu tine pentru pagina la adresa de e-mail office@ajungemmari.ro.

Apoi noi îți creăm o pagina pe platforma Galantom și tu distribui link-ul în rândul prietenilor și colegilor, cu invitația să te susțină cu donații online.

Îți mulțumim și îți dorim o primăvară frumoasă, plină de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența!

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)