Pur și simplu pentru copii - Vacanta (te face) Mare 2016

„Pur și simplu vreau să strâng bani pentru tabăra copiilor din centre de plasament!”

Participanții la eveniment sunt provocați să strângă fonduri ca să trimită cel puțin un copil într-o tabără de dezvoltare personală la munte.

În vara 2015 am organizat două tabere pentru copiii din centre, iar vara asta ne propunem să organizăm trei! Anul trecut fondurile pentru tabere au fost strânse la evenimente caritabile de tipul: maratoane, concurs de vâslit la caiac, concurs de Catan sau Karaoke. 

Acum puteți deveni fundraiseri pentru tabăra copiilor PUR ȘI SIMPLU, fără să vă înscrieți la un concurs. Sunt încurajate toate inițiativele și îi puteți convinge pe prieteni să doneze făcând mici ghidușii, de la gătit, la scris poezii cu dedicații sau orice altceva năstrușnic.

Costul unei tabere de dezvoltare personală pentru un copil este de 450 lei, suma target pentru fiecare participant la eveniment. Bineînţeles, fundraiserii sunt încurajaţi să strângă fonduri pentru cât mai mulţi copii, pentru a le oferi o experienţă extraordinară! Fondurile ajung la copii şi dacă nu este atinsă suma de 450 de lei, orice ajutor contează.

______________________

Înscrierea ca fundraiser:

Înscrierea se face simplu, printr-un formular online cu un scurt text în care vă invitați prietenii să vă susțină cauza prin donații -  http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/.

Noi creăm pentru fiecare participant câte o pagină pe platforma Galantom pentru strângere de fonduri, iar apoi participanții dau share paginii și mesaje către prieteni ca să îi susțină. 

Vă mulțumiiiim!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

8

Suma:

935 RON

Pagini fundraising

Vacanta pentru un sufletel

Dragii mei, Astazi este ziua in care trebuie sa oferim un zambet pentru un copil dintr-un centru de plasament, iar pentru asta am nevoie de g

450 RON Target
935 RON Suma
8 Donatii
100% Complete