Ajungem Mari

Ajungem Mari

Psihoterapie pentru copiii vulnerabili - 2022 @ OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2022

Dată: 08 May 2022
Pe 7-8 mai aleargă în Echipa Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon și oferă-le copii
[ Show more ]

19

Galantomi:

235

Donații:

24,305 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pe 7-8 mai aleargă în Echipa Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon!

Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon și oferă-le copiilor din centrele de plasament ședințe de terapie de care au atâta nevoie! 

Fie că alergi la cursa populară de 2,5 km, la ștafetă sau la cursele de 10 sau 21 km, poți deveni fundraiser și poti aduce multă bucurie copiilor din centre!

Vrem să ajutăm cât mai mulți copii și tineri vulnerabili cu ședințe de psihoterapie prin care să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, să învețe să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, separarea de familie, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Costul mediu pentru o ședinta de terapie pentru un copil este de 110 de lei. Cu 1100 de lei un copil poate merge la 10 ședințe de terapie adaptată nevoilor lui. 

Te provocăm să strângi aceste fonduri pentru a oferi unui copil sprijinul de care are nevoie. 

Cum devii fundraiser?

Separat de înscrierea în concurs, care se face pe site-ul https://www.bucuresti21km.ro/, te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând acest formular https://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-fundraiser-galantom/. Noi îți creăm o pagină pe platforma Galantom și tu promovezi pagina în rândul prietenilor și colegilor, care te vor susține cu donații online ca să îți dea curaj încă de când te antrenezi!

Pentru detalii și mai multe informații ne poți contacta: iarina@ajungemmari.ro

Ne vedem la semimaraton, unde copiii din centre vor fi foarte fericiți să dea mai departe către alergători încurajările primite de la voluntarii Ajungem MARI!

Hai să le dăm copiilor o șansă la educație pentru un viitor mai sigur! Mulțumim din suflet pentru susținere!