Ajungem Mari

Ajungem Mari

Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați @ Mures Half Marathon ~ 2022

Dată: 08 May 2022

Descoperă Târgu Mureșul în alergare!

Mureș Half Marathon îți va purta pașii prin punctele turistice reprezentative pentru oraș.

[ Show more ]

2

Galantomi:

50

Donații:

5,135 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Mureș Half Marathon este un eveniment sportiv prin care se promovează un stil de viață sănătos prin intermediul alergării și obiectivele turistice din municipiul Târgu-Mures. Este organizat de Asociația Mureș Runners, în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu-Mures și Consiliul Local Târgu-Mureș.

Luând startul din Piața Teatrului, vei descoperi centrul istoric și cultural, cu clădirile emblematice ale urbei, vei ajunge chiar la Cetatea Medievală, dar te vei bucura și de zona nouă a orașului, totul într-o poveste de istorie în alergare, într-un oraș care abia așteaptă să te întâmpine cu ce are mai frumos, într-un anotimp plin de viață!

Și dacă vrei să descoperi și mai mult din frumusețea locurilor, te poți plimba prin pădurea înverzită a Platoului Cornești și poți vizita Grădina Zoologică, aflată la 197 de metri deasupra orașului, într-o pădure de stejari și carpeni.


Totodată vei descoperi cafenele de specialitate, restaurante cu specific diferit, zone de promenadă, obiective turistice atractive și clădiri impresionante de patrimoniu.

Aleargă la Mureș Half Marathon și sustine cauza în care crezi devenind fundraiser pe Galantom.ro.