BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2016

La OMV Bucharest Half Marathon invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să susțină educația copiilor din centre plasament.

Anul trecut proiectele noastre au fost finantate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente sportive de tip maraton, asadar credem ca bucurestenii care alearga pot aduce o contributie extraordinara in vietile acestor copii.

1.300 de voluntari din Bucuresti si alte 25 de judete merg săptămânal la 2.000 de copiii din centre de plasamnet și susțin cursuri și ateliere interactive, devenindu-le copiilor prieteni, profesori și modele. Costul pentru un an de educație prin joc pentru un copil este de 500 lei. 

Bineînţeles, fundraiserii sunt încurajaţi să strângă fonduri pentru cât mai mulţi copii, pentru a le oferi o experienţă extraordinară! Fondurile ajung la copii şi dacă nu este atinsă suma de 500 de lei, suma minimă pe care vă rugăm să o strângeți fiind de 150 lei.

_________________________________

Cum funcționează? 

E simplu! Te înscrii, alergi, iar prietenii donează ca să te susțină. 
Înscrierea se face imediat, prin completarea formularului online pe platforma oamenilor de bine, Galantom: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/.

Taxa de participare la maraton se achită separat. 

______________________________

OMV Petrom Bucharest Half Marathon este un maraton la care se poate alerga în funcție de vârstă și de tipul cursei de la 1 km până la 21 km. 

Concursul are loc pe 14-15 mai și înscrierile se fac până pe 31 martie, 3 mai sau 13-14 mai (taxa diferă în funcție de tipul cursei și de data înscrierii) la: http://www.bucuresti21km.ro/registration/.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

11

Suma:

973 RON

Pagini fundraising

Adina alearga pentru educatia copiilor din centre de plasament

Pentru a putea schimba ceva in aceasta lume, trebuie sa investim in primul rand in educatia copiilor.Suntem atat de agitati si aglomerati, incat uitam

500 RON Target
518 RON Suma
5 Donatii
100% Complete

Dear world, every child is our child!

Copiii institutionalizati ajung MARI doar ca urmare a implicarii si atentiei noastre, a fiecaruia. Dintr-un motiv mai putin de glorificat, niciunul di

450 RON Target
455 RON Suma
6 Donatii
100% Complete