Ajungem Mari

Ajungem Mari

Materiale educaționale pentru copiii instituționalizați @ Paște Galantom ~ 2023

Dată: 30 April 2023
De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă. Noi credem că cel mai f
[ Show more ]

2

Galantomi:

1

Donații:

526 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă.

Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Paște este bucuria de a-i ajuta pe copiii abandonați să experimenteze lumea cunoaşterii prin joc.

Copiii din centrele de plasament au nevoie să descopere lumea interioară și pe cea care îi înconjoară! Cu ajutorul tău putem să le oferim instrumente de explorare, materiale educaționale prin care să le stimulăm dezvoltarea senzorială, capacitatea de concentrare, abstractizarea gândirii și, în special, stimularea creativității și a spontaneității pentru a deveni astfel tineri și adulți capabili, flexibili, dezvoltați cât mai armonios.

Avem nevoie de suportul tău pentru a achiziționa materiale educaționale și resurse cât mai diverse. De la materiale de papetărie sau bricolaj pentru ateliere de arts&crafts la semințe de fructe și legume pentru a învăța cum se plantează și cum avem grijă de mediu, de la materiale cât mai trăznite pentru a crea un laborator de experimente cu ajutorul chimiei și fizicii până la cărți senzoriale și educative ca suport în cadrul terapiilor copiilor, toate acestea susținându-i într-o dezvoltare cât mai armonioasă.

Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor că, în locul cadourilor de Paște, îți dorești să susțineți împreună copiii abandonați.

În felul acesta dăruiești unei cauze dragi ție și îi scutește pe cei dragi de goana obositoare prin magazine sau pe internet, după cadouri :). Așa poate veți avea și mai mult timp de petrecut împreună de Paște.

Îți dorim sărbători frumoase, pline de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența.

Pentru detalii şi mai multe informaţii ne poţi contacta la: galantom@ajungemmari.ro