Ajungem Mari

Ajungem Mari

Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați @ Mures Half Marathon ~ 2023

Dată: 07 May 2023
Participă in echipa Ajungem MARI la Mures Half Marathon pe 7 mai 2023. Adună bucuria pentru sport cu dorinţa de a ajuta şi devino fundraiser Ajun
[ Show more ]

1

Galantomi:

74

Donații:

10,979 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Participă in echipa Ajungem MARI la Mures Half Marathon pe 7 mai 2023.

Adună bucuria pentru sport cu dorinţa de a ajuta şi devino fundraiser Ajungem MARI la Mures Half Harathon . Oferă-le în acest fel copiilor şi tinerilor institutionalizati posibilitatea de a participa la ieşiri şi excursii de o zi prin care ajung să exploreze oraşul, vizitează şi descoperă locuri noi.

Înscrie-te ca alergător și fundraiser și oferă-le copiilor instituţionalizaţi acces la experienţe care îi ajută să se dezvolte armonios şi să prindă aripi.

Voluntarii organizează ieşiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri şi evenimente. Aceştia îi însoțesc pe copii şi participă alături de ei la activități, îi încurajează pe tot parcursul desfăşurării acestora, le explică ce au de făcut, discută cu ei despre diverse teme precum prietenie, valori morale, carieră, pasiuni şi emoții. De asemenea, voluntarii le explică și cum trebuie să se comporte și le oferă modele de urmat.

Cu 600 de lei susții un copil să participe timp de 1 an la 12 ieșiri prin care învață, se dezvoltă şi se bucură de experiențe minunate! Costul mediu al unei ieşiri alături de voluntari este de 50 de lei şi include biletele de acces, transportul şi gustările pentru copii şi însoţitori, voluntari şi educatori de la centre.

Îţi poţi propune să strângi fondurile necesare pentru unul sau mai mulți copii.

Cum devii fundraiser?

Separat de înscrierea în concurs, care se face pe site-ul http://muresrunners.ro/, te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând acest formular: Fundraiser GALANTOM - Ajungem MARI şi ne trimiţi o poză cu tine pentru pagina de Galantom la adresa de e-mail galantom@ajungemmari.ro.

Noi îți creăm o pagină aici şi tu promovezi pagina în rândul prietenilor și colegilor, care te vor susține cu donații online ca să îți dea curaj încă de când te antrenezi!

Pentru detalii și mai multe informații ne poți contacta: galantom@ajungemmari.ro.