Ajungem Mari

Ajungem Mari

Maratonul Transilvaniei

Dată: 12 July 2014
Pe 12 şi 13 iulie 2014, la Sâmbăta de Sus, Judeţul Braşov, In Transylvania si smartatletic organizează prima ediţie a Maratonului Transilv
[ Show more ]

5

Galantomi:

35

Donații:

2,905 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pe 12 şi 13 iulie 2014, la Sâmbăta de Sus, Judeţul Braşov, In Transylvania si smartatletic organizează prima ediţie a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running şi MTB Cross-country.

Competiţiile, independente una de cealaltă, se adresează tuturor celor pasionaţi de sport, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi.

Fiecare probă beneficiază de două trasee: unul lung şi unul scurt.

Sâmbătă, 12 iulie – Trail Running

Pentru proba de Trail Running participanţii pot alege între traseul de semimaraton (21km, 1490m diferenţa de nivel) şi cel de cros (10km, 180m diferenţa de nivel). Valea Sâmbetei, Cabana Valea Sâmbetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, vârful Slănină, Vârfurile Galasescu Mare şi Mic sunt câteva dintre atracţiile turistice pe lângă care alergătorii vor trece.

Duminică, 13 iulie – MTB Cross Country

Întrecerea de MTB Cross-country se desfăşoară pe un traseu de 22km cu 320m diferenţa de nivel pe Valea Seacă Lisei cu întoarcere prin Vistisoara, un cadru natural incredibil de frumos. Tura lungă presupune parcurgerea aceluiaşi traseu de două ori.

Înscrierile la Maratonul Transilvaniei s-au deschis pe 3 aprilie 2014, online pe site-ul www.maratonultransilvaniei.ro.

Maratonul Transilvaniei este integrat într-un festival de 4 zile – În Transylvania, un eveniment ce cuprinde concerte, activităţi de aventură, workshopuri, teatru, competiţii sportive, multă distracţie şi voie bună.

Dacă te-ai decis să participi la acest eveniment te invităm să devii fundraiser și să susții proiectul Învață să pedalezi Asociației Lindenfeld pe Galantom.

Mai multe despre eveniment aici.