Alerg pentru a ajuta Echipa Ajungem Mari să ofere copiilor din centrele de plasament ședințe de terapie de care au atâta nevoie

 

Narcis Barbu Ajungem Mari

85% Complete
850 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Împreună, vă propun să ajutăm cât mai mulți copii și tineri vulnerabili, contribuind la finanțarea unor ședințe de terapie (consiliere psihologică și psihoterapie, sand-play, terapie prin joc), prin care aceștia să își îmbunătățească abilitățile de comunicare, să învețe să-și exploreze și să-și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele traumatizante de viață prin care au trecut (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea în sine. Costul pentru o ședință de terapie (pentru un copil) este de 100 de lei.

Le propun celor care încă nu și-au pierdut încrederea în adevărata solidaritate să ni se alăture - cu minima contribuție pe care și-o doresc și permit - în încercarea de a ajuta cât mai mulți copii din centrele de plasament, pentru ca aceștia să beneficieze de ședințele de terapie de care au mare nevoie.

Vă mulțumesc, anticipat, tuturor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ofera-le copiilor din centrele de plasament sedinte de terapie de care au atata nevoie!  Fie ca alergi la cursa populara de 2,5 km sau la curse de 10, 21 sau chiar 42 de km, poti deveni fundraiser si poti aduce multa bucurie copiilor din centre! Vrem sa ajutam cat mai mul

 

8 Donații

Anonymous

100 RON
Sa fie cu folos!
17 Oct 2019
Felicitari!!
15 Oct 2019

Anonymous

75 RON
13 Oct 2019
13 Oct 2019

Anonymous

75 RON
Felicitari pentru implicare
12 Oct 2019
Superba cauza, Narcis!!! Bravo
11 Oct 2019

Anonymous

50 RON
11 Oct 2019

Anonymous

150 RON
Felicitari si succes.
11 Oct 2019