De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți!

 

Adriana Saizu Ajungem Mari

100% Complete
1,050 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
10
Donații

Se apropie ziua mea de naștere.

Anul acesta îmi doresc să-mi sărbătoresc cei 40 de ani altfel.


Cadourile pe care mi-aș dori să le primesc sunt ore de terapie de care este nevoie pentru copiii din centrele de plasament, precum și alte momente frumoase pe care le putem oferi copiilor: cursuri dans, pictură, muzică sau ieșiri educative/recreative ( teatru, muzee , excursii etc).

Vă îndemn să donați pentru copiii din centrele de plasament, au cu adevărat nevoie.


Știu că sunt multe cauze pe care trebuie să le sprijinim , dar educația este foarte importantă, putem alege ce ne dorim pentru generațiile viitoare, eu consider că este important să formăm specialiști în orice domeniu, oameni buni și empatici.


Va mulțumesc mult!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona online pe pagina ta de Galantom, pentru a împărți satisfacția de a ajuta cu toți cei dragi!   Proiectul isi propune sa vina in sprijinul copiilor si tinerilor institutionalizati vulnerabili sau

 

10 Donații

La multi ani fericiti!
20 Nov 2019

Anonymous

100 RON
18 Nov 2019
Cu mult drag pt o prietena iubita si in proiect care schimba vieti!!!
17 Nov 2019
La multi ani, multa sanatate si tot binele din lume!
14 Nov 2019
13 Nov 2019
13 Nov 2019

Gabriela Lavinia

50 RON
Un gest minunat!La multi ani Adriana!
13 Nov 2019
12 Nov 2019
12 Nov 2019
Cu cea mai mare pentru copii
11 Nov 2019