Accepta provocarea si doneaza o sansa!

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Heeei! M-am decis sa particip la un concurs caritabil de karaoke si am nevoie de toata sustinerea voastra!

Scopul? Strangerea de fonduri pentru trimiterea unor copii mai putin norociti de soarta intr-o tabara de dezvoltare personala si bine-nteles, oferirea unor zambete.

Tu poti oferi bucurie in ochii sinceri ai unui copil! Cat de frumos poate fi acest lucru?

Hai sa facem o fapta buna impreuna! Doneaza si tu un zambet!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Pasionatii de karaoke sunt invitati sa aduca multa  bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-Ie o TABARA de dezvoltare personala la munte, plina de joaca si sansa unei evadari de o saptamana din centrul in care stau inchisi tot anul. Drumetii si vizite, seri tematice, jocuride rol, de echipa, de creativitate, de miscare, de incredere, jocuri care ii formeaza abilitati si il ajuta sa se

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!