Dorin Iulian Rosculete - Ajungem Mari

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
10,000 RON Target
0 Donatii
182 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

In fiecare an, imi propun ca de ziua mea să fac o petrecere monstruoasă! Fac playlist-ul, îl ascult, dar de peste 8 ani petrecerea nu are loc. Pentru ca sunt programări la analize sau pentru ca știu ca imediat după ziua mea urmează internări sau investigații care nu m-ar face să petrec cum mi-am dorit. 

De data asta, îmi doresc ca petrecerea pe care mi-am imaginat-o cu voi, rude, prieteni, colegi sau cunoscuți, chiar să fie de neuitat ! Cum? 

Sunt sigur că vreți să îmi fiți alături de ziua mea și sa facem ceva pentru cei pentru care chiar contează !

Pentru un copil dintr-un centru, suma de 600 lei donati aici se transforma in 12 iesiri educative timp de un an alaturi de voluntari care ii arata lumea de afara. Fiecare donatie aduce o experienta frumoasa de care are nevoie pentru a creste cu speranta.

Vă invit să donați cadoul de ziua mea si vă multumesc pentru că sunteți alături de mine! Va fi cea mai frumoasă petrecere de ziua mea !

Vă mulțumesc !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ieșiri și excursii ~ 2020

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!