Nicoleta Victoria Oprea - Ajungem Mari

De ziua mea imi doresc ca toti copii sa fie fericiti!

230 RON Donatii stranse
4.6% Complete
5,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Exista locuri in inima despre care nici macar nu stii ca exista pana cand nu iubesti un copil. Permiteti-le copiilor sa fie fericiti in felul lor, caci ce alta modalitate mai buna vor gasi? Copiii sunt ca cimentul proaspat. Orice cade pe ei ii marcheaza. O mare parte a comportamentului „urat” inseamna un copil care striga dupa ajutor. Ajutati un copil din centrele de plasament care nu a fost intrebat daca vrea sa vina pe lumea asta si tanjeste neincetat dupa o imbratisare parinteasca!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

3 Donatii

Gabriela Cirip

55 RON
"Împreună schimbam lumea cu pasi mici"
07 feb 2020
La muuulti ani, Nicole! Sa fii sanatoasa si toate visurile tale sa prinda aripi!!
07 feb 2020

Copii fericiti

100 RON
05 feb 2020