Maria-Teodora Zaharia - Ajungem Mari

De ziua mea îmi doresc să ajutăm cât mai mulți copii să meargă la terapie

740 RON Donatii stranse
61,666666666667% Complete
1,200 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În curând e ziua mea și nu a trebuit să stau foarte mult să mă gândesc ce îmi doresc. Anul acesta am ales să-mi donez ziua de naștere unor copii minunați care, pe lângă ajutorul voluntarilor foarte dedicați, au nevoie și de noi pentru a le putea oferi consiliere și terapie.
Este vorba despre copiii din centrele de plasament care au nevoie de suport specializat, iar acest lucru poate fi posibil cu ajutorul tău. Pe o parte dintre acești copii îi cunosc de un an si jumătate și de foarte multe ori mi-au adus zâmbetul pe buze cu năzdrăvăniile lor.
Costul unei ședințe de terapie este de 100 de lei, deci pentru ca un copil sa poată beneficia de terapie trei luni, costul este de 1200 de lei. Au nevoie de aceste ședințe pentru a deveni oameni puternici, empatici și încrezători.
Orice donație este de mare ajutor și atât eu, cât și piticii v-am fi foarte recunoscători.
Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

9 Donatii

Felicitări, Teodora, pentru gestul tau frumos!
16 feb 2020
16 feb 2020
La multi aaani! ❤️
16 feb 2020

Anonymous

100 RON
09 feb 2020

Anonymous

30 RON
31 ian 2020

Anonymous

150 RON
30 ian 2020

Valentin Pâțâligă

50 RON
Ce frumos!
29 ian 2020
Bravo Teo, frumoasa mea! Dumnezeu îți va răsplăti înzecit generozitatea și bunătatea ta! Te iubește mama
29 ian 2020

ANCA

30 RON
Bravo Teo... pupiki
29 ian 2020