Într-un moment în care crezi că toate urările ți se cuvin, fă „aroganța” de a împărți fericirea

 

Roxana Aiacoboaei Ajungem Mari

32% Complete
320 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Dacă v-ați gândit vreodată să faceți un cadou random, doar pentru că vă vine cheful de a bucura pe cineva (Doamne, ce senzație mișto!), aceasta este una dintre acele ocazii când se valorifică o astfel de (pre)dispoziție. Eu am ales să îmi donez ziua de naștere, pentru că mi-ar plăcea ca un asemenea gest să devină noul „trend” între tineri, o nouă „aroganță”, dacă doriți.

Da, sunt cool cei care sar cu parașuta, dau o petrecere cu zeci de tipi, fac un city-break sau alte nebunii similare. Dar v-ați gândit cât e de cool să îți împarți fericirea și atenția de ziua ta? La drept vorbind, cred că abia asta este „aroganța” cea mai mare posibilă: să dăruiești, într-un moment în care crezi că tu ești centrul universului, într-un moment în care crezi că toate urările din lume ți se cuvin. Și nu oricui: ci unor necunoscuți, cărora știi doar că le va fi mai bine. Ei, asta da senzație extremă, nu?

Așadar, cine mă cunoaște și vrea să-mi dea un cadou de ziua mea, o poate face donând oricât consideră și are posibilitatea. Iar cine nu mă cunoaște, este provocat la o „aroganță”. Garantez că banii ajunși spre „Ajungem MARI” – Botoșani vor ajuta enorm micuții și tinerii din centrele de plasament, copiii la care am ajuns prin intermediul acestui program. Fie că este vorba despre ateliere de educație financiară, rutieră, sexuală, juridică, de dezvoltare personală, despre vizite de orientare profesională sau doar despre „hei, azi ne prostim”, toate activitățile derulate de voluntari, împreună și pentru cei din centrele/apartamentele de plasament din Botoșani, au un impact imens în viața micilor noștri prieteni. Sunt prietenii pe care am vrut să îi ajut dinainte să îi cunosc. Sunt prietenii pe care nu vi i-ați cunoscut încă.

Hai să facem o „aroganță”! La mulți ani tuturor și la cât mai multe zile donate! Merită. E magic. :)

Cu recunoștință,
Roxana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărți satisfacția de a ajuta cu toți cei dragi! Cum îți dăruie

 

6 Donații

Anonymous

30 RON
LA MULTI ANI!!!Succes in proiectele pe care le dezvoltati! Sunteti minunati!
07 Feb 2020

Anonymous

50 RON
SUCCES!
07 Feb 2020
succes!
07 Feb 2020

Anonymous

100 RON
...sa ajungeti mari! ❤
05 Feb 2020
La multi ani, Roxana Aiacoboaei!
04 Feb 2020

Anonymous

50 RON
04 Feb 2020