Liliana Doni - Ajungem Mari

De ziua mea imi doresc ca, copiii din centrele din plasament, sa aiba parte de consiliere psihologica individuala si pe termen lung

60 RON Donatii stranse
0,24% Complete
25,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mai am putin si implinesc 40 ani. Este varsta la care unii incep o noua viata.
Eu am ales copiii, copiii din centrele de plasament. Ei sunt ingerasii nostri care ajung acolo din cauza unor abuzuri (fizice, sexuale, emotionale).
Nici un copil nu ar trebui sa fie maltratat, abandonat, vina este numai a noastra, a adultilor.
As fi foarte fericita daca voi, prietenii mei, ati dona pentru ca acesti copii sa fie ajutati sa depaseasca aceste momente grele si intunecate din viata lor.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

2 Donatii

Felicitari pentru initiativa! Succes Lili!
07 feb 2020

Anonymous

30 RON
07 feb 2020