Corina-Ioana Platon - Ajungem Mari

De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți!

75 RON Donatii stranse
100% Complete
75 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Susțin această cauză și îmi doresc să existe cât mai multă implicare deoarece am fost, la rândul meu, voluntară în cadrul programului Ajungem Mari și conștientizez importanța educației și a nevoilor copiilor instituționalizați, care au șanse și merită să ajungă oameni mari, care s-aducă o contribuție substanțială în societatea românească și nu numai.

Asadar, cu ocazia zilei mele ce nastere va rog sa donati!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Da-ti pasiunea mai departe - educatie prin joc ~ 2020

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

1 Donatii

Anonymous

75 RON
07 feb 2020