Catalina Cristescu - Ajungem Mari

De ziua mea, imi doresc sa ofer copiiilor din centrele de plasament experiente in afara centrelor!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
300 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragilor, anul acesta imi doresc ca de ziua mea sa ofer copiilor din centrele de plasament experiente frumoase in afara centrelor. Din pacate, acesti copii nu prea beneficiaza de aceste experiente, asa ca voi ma puteti ajuta, donand o suma cat de mica. Cu banii stransi, voluntarii asociatiei Ajungem MARI, care merg saptamanal la copii, le vor putea oferi acestora o iesire de care copiii se vor bucura!

Va multumesc!

2764


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ieșiri și excursii ~ 2020

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!