ALERG PENTRU ACCESUL LA EDUCATIE AL COPIIILOR DEFAVORIZATI

 

Elena Avanu Ajungem Mari

53.5% Complete
535 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Cand eram mica credeam ca pot schimba lumea; astazi ma multumesc sa pot schimba lumea cuiva, mai exact a copiilor din centrele de plasament din Bucuresti, unde saptamanal, tineri voluntari ii implica pe copii in activitati placute, in functie de nevoile si abilitatile copiilor: de la matematica si engleza, la muzica, teatru sau arte plastice.

500 de lei inseamna costul unui AN de educatie prin JOC pentru un copil caruia nu are cine sa ii raspunda la intrebarile cu „De ce?..”.

Daca si tu crezi ca cea mai eficienta educatie pentru copii este cea nonformala, prin joc si activitati motivante, fii alaturi de mine si hai sa ajutam acesti copii sa zambeasca, să se dezvolte armonios si să prindă încredere în ei.

Eu si alergatul nu suntem intotdeauna cei mai buni prieteni, dar pe 17 Mai voi alerga la OMV Bucharest Half Marathon in sprijinul programului educational Ajungem Mari pentru ca ei ii sprijina continuu pe altii.

Impreuna putem sa crestem oameni mari.
Oricat donezi, conteaza. Iti multumesc!
Elena


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

La OMV Bucharest Half Marathon invitam pasionatii de fapte bune sa sustina proiectul de voluntariat in centre de plasament “Da-ti pasiunea mai departe!” Tineri voluntari ii implica saptamanal pe copii in cursuri interactive, in functie de pasiunile lor si nevoile si abilitatile copiilor: de la matematica si engleza, la muzica, teatru sau arte plastice. Voluntarii ii ajuta pe copii sa intelea

 

6 Donații

50 RON
:*
30 Apr 2015
20 Apr 2015
10 Apr 2015
Haiiiii Eleeeenaaa!! :-*
10 Apr 2015
10 Apr 2015
200 RON
Succes!
10 Apr 2015