Andreea Ana Maria Pisică - Ajungem Mari

De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
700 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul ăsta, de ziua mea, știu exact ce îmi doresc: să ajut copiii din centrele de plasament să devină oameni mari, fericiți, echilibrați și împliniți.
Iar pentru asta am nevoie de ajutorul vostru:))

Pe unii dintre acești copii adorabili îi cunosc doar de câteva luni (din noiembrie mai exact), de când am devenit voluntar Ajungem MARI.
În tot acest timp în care am fost ,,să-i ajut" pe acești copii la diferite materii, mi-am dat seama că în realitate ei m-au ajutat pe mine să mă descopăr. Înainte nici nu știam că pot avea atâta răbdare, compasiune și că pot ajunge să îndrăgesc o persoană atât de repede. Ei mi-au adus zâmbetul pe buze de fiecare dată și mi-au oferit îmbrățișări cu dragoste și multă căldură.

Pe lângă prietenia și suportul voluntarilor care sunt alături de ei zi de zi, copiii au nevoie și de ieșiri pentru a vizita, descoperi, învăța, cunoaște și comunica cu diferite persoane.
Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl petrecem noi, voluntarii alături de ei este mult mai apreciat decât jucăriile și hainele pe care le primesc drept donații.

Îmi doresc foarte mult ca voi să transformați cadourile în donații cât de mici pentru ca măcar un copil drag mie să poată beneficia de aceste ieșiri.
Orice sumă contează!

Vă mulțumesc! <3


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ieșiri și excursii ~ 2020

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!