Da si tu un ban!

 

Oana Cristea Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
450 RON
Target
0
Donații

de ce? Pentru ca e bine sa fie acolo unde nu e, pentru ca doar atunci cand dai poti sa fii sigur c-o sa primesti, pentru ca esti responsabil, pentru ca sigur ai auzit de Robin Hood, pentru ca ti-a placut sa mergi in excursii cand erai mic, pentru ca in centrele de plasament copii sunt harnici, cuminti si se iubesc intre ei, pentru ca esti smecher si nu te doare sa dai si tu un ban.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

La ediţia a 2-a Mogoşoaia Water Sport Events programul educaţional Ajungem MARI şi Bărci în Bagaje le propun pasionaţilor şi curioşilor un concurs inedit. Concursul de caiac „Vâslim şi Ajungem MARI” are o miză frumoasă: fiecare participant la concursul de caiac îşi propune să strângă fonduri pentru a trimite cel puţin un copil dintr-un centru de plasament în tabăra de dezv

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!