Birthday giveaway! / Daruieste de ziua mea!

 

Madalina Henter Ajungem Mari

100% Complete
1,600 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
14
Donații

Romana:

Luna aceasta este ziua mea! :) 

Desi eu inca ma simt ca un copil , cred ca este cazul sa-i las pe cei care sunt cu adevarat copii sa se bucure de perioada scurta a copilariei. Din pacate, nu toti copiii au sansa sa traiasca aventurile copilariei mergand in tabere sau participand la diverse activitati sportive ori culturale. Multi dintre copiii institutionalizati din Romania nu vad mai departe de poarta centrului de plasament sau nu au iesit niciodata din localitatea in care locuiesc. Participarea acestor copii la evenimente socio-educative este absolut vitala pentru dezvoltarea lor pe viitor, iar noi putem sa dam o mana de ajutor! 

Eu nu imi doresc nimic de ziua mea! Din fericire am tot ce imi trebuie. Iar mai important de atat, am avut atatea zile de nastere sarbatorite cat am fost copil incat simt ca este cazul sa daruiesc macar una din ele altor copii. 


Rugamintea mea este simpla. :) 

Daca v-as fi invitat la o petrecere de ziua mea, cel mai probabil ca mi-ati fi umplut vazele de flori. Un buchet de flori este pretul pe care il puteti dona pentru acest proiect. Copiii din centrele de plasament, dar si din familii foarte sarace, abia asteapta o saptamana de evadare din viata de zi cu zi! In schimbul unui buchet de flori le poti oferi acestor copii o tabara de dezvoltare personala la munte, plina de joaca!

Eu imi propun sa trimitem macar doi copii intr-o astfel de tabara (costurile pentru un copil fiind de 450 Ron) . Daca sunteti suficient de generosi si vreti sa trimitem si mai multi copii, nu poate decat sa ma bucure extrem de tare si sa-mi faca ziua de nastere si mai fericita! 

Toate fondurile se vor duce catre acesti copii, indiferent daca se va atinge suma propusa ori nu!


English: 

This month I’m having my birthday!

Although I personally still feel like a child, I think it's time to let the ones that are actual children enjoy this very short time of their life. Unfortunately, not all children have the chance to live the adventures of childhood by going to summer camps or participating in sports or cultural activities. Many of the institutionalized children in Romania don't get further than the social centre’s fence. In order to have a good mental and physical development, these children need to take part in social activities outside the social centres, and we can help them do that!

I do not wish for any presents for my birthday this year! Luckily, I have everything I need. While growing up, I had many birthday parties with presents and cake. I feel that now, it's my turn to give away at least one birthday to another child.

If I would have invited you for a birthday party you would've probably brought me the colloquial flower bouquet. Instead of wasting money on parties or flowers (which die in less than a week), what do you say if we donate it for this project?! :) 

Children from social centres or very poor families can hardly wait to get out and escape their day to day lives inside, by going to a one week camp in the mountains , where they experience tons of play and fun activities.
My goal is to send at least two children to this camp (the cost for one child is 450 Ron which is roughly 750 Dkk /100 Euros). If you are generous enough and want to send more children to camp... that can only make me even happier! :) 

All raised funds will be going to this project regardless if the target will be achieved or not! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Transforma ZIUA ta intr-o tabara pentru un copil din plasament! Anul asta transforma cadourile in bucurie nemarginita si amintiri pentru o viata! Copii din centre de plasament, dar si din familii foarte sarace, abia asteapta o saptamana de evadare din viata de zi cu zi! De ziua ta le poti oferi o tabara de dezvoltare personala la munte, plina de joaca! Ajungem MARI organizeaza tabere in fiecare

 

14 Donații

24 Feb 2016

Anonymous

40 RON
24 Feb 2016

Anonymous

75 RON
24 Feb 2016
La multi ani !
24 Feb 2016
200 RON
Happy birthday Mada :)
23 Feb 2016
La multi ani :P
23 Feb 2016

Rajeet

75 RON
La multi ani! :)
22 Feb 2016

Catalin Ioan Roman

195 RON
Acum ai strans un buchet complet de flori :)
08 Feb 2016

Paul

150 RON
08 Feb 2016
Hope they have fun
06 Feb 2016
La Multi Ani,copil minunat !!!
05 Feb 2016

Elisa Lata

75 RON
05 Feb 2016

sexy beast

150 RON
:*
05 Feb 2016
250 RON
La Multi Ani!
05 Feb 2016