Hai sa oferim unui copil o tabara frumoasa

 

Silvia Daboveanu Ajungem Mari

100% Complete
1,870 RON
Sumă strânsă
450 RON
Target
6
Donații

Buna, tuturor,

Este al doilea an cand particip la concursul de Karaoke - ma bucur ca este ceva ce pot sa fac, care sa poata ajuta un copil sa mearga intr-o tabara in care sa se simta bine, iubit si apreciat. 

Sunt in proiectul "Ajungem mari" de un an si jumatate, am avut momente frumoase, momente mai putin frumoase, dar cel mai important este ca toti sa realizam ca fiecare mica picatura conteaza. Fie ca joci fotbal cu copiii (nu e cazul meu, nu va speriati :)), fie ca ii acorzi putin timp pentru o discutie, fie ca il ajuti la teme, cred ca pe termen lung se vor vedea rezultate in bine...

Am lucrat cu copii din doua apartamente de tip familial si un centru de plasament, m-am atasat de ei si imi doresc sa ii vad fericiti, pentru ca pe langa note si mici (sau mari) nazdravanii, ei sunt copii si toti au perioade si perioade, iar cel mai important este sa rada, sa isi gaseasca oameni de baza, care sa fie langa ei pe termen lung, si ei sa fie fericiti. Nu e usor sa fii acolo pe termen lung, dar e atat de important. 

Ce vreau sa va spun este ca fiecare mic gest pe care il faceti pentru cineva drag conteaza si in acest moment va rog sa faceti un mic efort pentru a trimite macar un copil in tabara de vara din acest an. Costul pentru un copil este de 450 de lei. 

Multumesc mult!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Cântăm și Ajungem Mari! Încep înscrierile pentru ediţia a doua a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-le O TABĂRĂ de dezvoltare personală la munte! Anul trecut au avut loc prima ediţia a Concursului de Karaoke şi de Caiac și a Campionatului Caritabil d

 

6 Donații

10 Apr 2016

Anonymous

200 RON
Succes si fara emotii pe scena ! :P
10 Apr 2016
10 Apr 2016

Anonymous

150 RON
E frumos ce faci! Bafta!
05 Apr 2016

Octavian & Ruxandra Vladu

300 RON
29 Mar 2016

Anonymous

150 RON
Mult succes, Silvia ! Abia astept sa te ascult cantand :)
29 Mar 2016