Astept/Așteaptă un mic cadou de la voi...

 

Anamaria Gram Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1 RON
Target
0
Donații

Fiecare copil are dreptul sa se bucure de o călătorie, de o "tabăra". Putem schimba împreuna in bine (chiar si numai un pic) viata unui copil. 

Chiar si o singura experiența din viata unui om poate sa ii schimbe destinul. Poate sa ii schimbe perspectiva asupra celorlalți. Adică noi. 

Putem scoate un pic de ura si pune un pic de iubire in loc. 

Multumesc/Multumesc! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Transforma ZIUA ta intr-o tabara pentru un copil din plasament! Anul asta transforma cadourile in bucurie nemarginita si amintiri pentru o viata! Copii din centre de plasament, dar si din familii foarte sarace, abia asteapta o saptamana de evadare din viata de zi cu zi! De ziua ta le poti oferi o tabara de dezvoltare personala la munte, plina de joaca! Ajungem MARI organizeaza tabere in fiecare

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!