Adina alearga pentru educatia copiilor din centre de plasament

 

Adina Apostol Ajungem Mari

100% Complete
518 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Pentru a putea schimba ceva in aceasta lume, trebuie sa investim in primul rand in educatia copiilor.
Suntem atat de agitati si aglomerati, incat uitam traim si sa fim exemple bune de urmat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

La OMV Bucharest Half Marathon invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să susțină educația copiilor din centre plasament. Anul trecut proiectele noastre au fost finantate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente sportive de tip maraton, asadar credem ca bucurestenii care alearga pot aduce o contributie extraordinara in vietile acestor copii. 1.300 de voluntari din Bucuresti si

 

5 Donații

Anonymous

150 RON
15 May 2016

A.D

38 RON
Destinul fiecaruia e diferit, iar al lor, in mod cert, incepe pe un traseu mai dificil decat al nostru. Noi acum, daca ne strangem mai multi, avem sansa, cu un minim efort in comparatie cu al lor, de a le oferi acestor Copii, sansa copilariei noastre: Educatia! De aici incep lucrurile bune! Prin faptele noastre aprindem bucurie si speranta catre ceva mai bun in lumea aceasta!
11 May 2016

RALU

150 RON
Pentru o viata mai bunã!
11 May 2016

Anonymous

150 RON
11 May 2016
06 May 2016