Trimite un copil dintr-un centru de plasament la film!

 

Iulia Pataki Ajungem Mari

11.727272727273% Complete
645 RON
Sumă strânsă
5,500 RON
Target
9
Donații

O zi pe care noi o vedem a fi obișnuită, pentru prietenii noștri din centrele de plasament e una magică! Ce pentru unii dintre noi e parte a rutinei, unii dintre ei nu au experimentat niciodată. Vrem să schimbăm asta și să le oferim normalitate, să le oferim șansa la cât mai multe experiențe noi! Pentru asta, avem nevoie de ajutorul vostru! 

Pe lângă activitățile educative de care au parte alături de voluntarii Ajungem Mari la centre, prietenii noștri mai mici trebuie să cunoască și modalități potrivite de petrecere a timpului liber. De asta ne-am gândit să profităm de luna în care se sărbătorește copilăria pentru a-i scoate în oraș! În județul Sibiu, un singur centru de plasament dintre cele cu care lucrăm se află în orașul Sibiu, restul fiind amplasate în sate ori orașe mai mici din împrejurimi. 

Din acest motiv, pentru marea majoritate a copiilor va fi o premieră prezența într-un cinematograf :) Pentru ca ziua lor să fie cu adevărat memorabilă, după film vor merge să ia masa la un restaurant! Te rugăm să ne ajuți să le facem aceste bucurii donând 35 de lei. Această sumă acoperă costul transportului până în Sibiu, al biletului la film și al mesei la restaurant pentru un copil.

Multumim! Impreuna Ajungem MARI!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Pur și simplu vreau să strâng bani pentru educația copiilor din centre de plasament! Participanții sunt provocați să facă propria campanie de fundraising și să strângă fonduri pentru ca cel puțin un copil dintr-un centru de plasament să beneficieze de un an de educație non-formală! 1.300 de voluntari din Bucuresti si alte 25 de judete merg săptămânal la 2.000 de copiii din

 

9 Donații

Anonymous

30 RON
16 Jun 2016
16 Jun 2016
Cea mai buna investitie pentru noi este in viitorul comunitatii noastre, si viitorul se defineste prin copi. Le dorim sanatate sa creasca mari si educati, sa faca o diferenta in socitetatea in care traiesc cum incercam si noi sa facem acum.
07 Jun 2016

Anonymous

35 RON
06 Jun 2016

Alex V.

50 RON
:)
01 Jun 2016

Anonymous

300 RON
01 Jun 2016
01 Jun 2016
01 Jun 2016
01 Jun 2016