Toti copiii au dreptul la educatie!

 

Stefan Tomici Ajungem Mari

100% Complete
505 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații

Salut! Ma numesc Stefan Tomici, am 18 ani si sunt multiplu medaliat national. Am ales acest sport dintr-o simpla joaca, iar aceasta joaca a ajuns sa imi marcheze viata intr-un mod foarte frumos.

Sahul mi-a oferit o educatie, permitandu-mi sa invat ce este fairplay-ul si lucrul in echipa, m-a ajutat sa inteleg mai bine matematica, informatica si tot ce tine de stiintele exacte. Am cunoscut o multime de oameni inteligenti si cu care am legat prietenii pe viata.

Ma bucur ca pot fi de ajutor celor care, desi merita o educatie, nu si-o pot permite singuri si va invit pe dumneavoastra sa transformati visul unui copil in realitate!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Maestrii sahului se intrec cu un scop nobil: sustin educatia copiilor din centre de plasament. Federatia de Sah provoaca jucatori cu experienta si amatori sa sustina programul educational Ajungem MARI in cadrul turneului caritabil ce are loc joi, 7 iulie, in Bucuresti. Jucatorii devin fundraiseri pentru viitorul copiilor din centre de plasament. Participa la concurs si strang fonduri de la prie

 

8 Donații

26 Sep 2019
12 Jul 2016
12 Jul 2016
Felicitari pentru initiativa si mult succes!
04 Jul 2016
02 Jul 2016

Anonymous

30 RON
02 Jul 2016

Antonio Banderas

100 RON
02 Jul 2016
27 Jun 2016