Anul ăsta - Ajung/em Mari!

 

Stefania Stefania Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Bună ţie!

Luna Iulie este luna în care cică Ajung mai Mare. Aşa că vreau să-ţi spun că nu m-ar bucura nimic mai mult decât o donaţie cât de mică pentru copiii din centrele de plasament din România (Ajungem Mari sunt prezenţi în multicele oraşe din ţară), care au nevoie de mai multă implicare din partea noastră a tuturor pentru o dezvoltare normală.


Ar fi cel mai frumos cadou primit de la tine, clar îmi vei face ziua mai frumoasă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotgrafie, desen, muzică...) care doresc să facă la fel.  Așa ne-

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!