Alerg pentru mai multe iesiri cu copiii din centrele de plasament si centrele de zi din Cluj.

 

Anca Martinovici Ajungem Mari

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Dupa ce am petrecut mai mult timp ca voluntar cu copiii din centrele de zi, participand la activitatile lor din centru, dar si la iesirile lor in afara centrului, consider ca acesti copii merita sa-si petreaca timpul mai vesel, mai interactiv, prin activitati care sa-i motiveze si sa le starneasca curiozitatea, sa-i invete lucruri noi si folositoare, sa-i ambitioneze sa-si doreasca mai mult de la viata si sa lupte pentru acel lucru.

Noi vrem sa mearga mai des la teatru, la film, la pizza, in excursii. Sunt niste copii minunati , care vor sa viseze, sa rada, sa alerge si sa se joace cu alti copii de varsta lor. Haideti sa le aratam ca ne pasa!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Crosul de noapte Aegon este organizat de Asociatia Club Sportiv Runners Club, in Cluj-Napoca, pe 11 noiembrie 2016.Program:START Proba 4 km, ora 20:30START Proba 10 km, ora 21:15PREMIERE: ora 22:30Traseul: Start/Sosire de pe aleea principala din Parcul Central ”Simion Bărnuțiu” din Cluj Napoca. Mai multe despre eveniment pe runnersclub.ro/crosuldenoapte. Daca participi la Crosul de noapt

 

1 Donații

Anonymous

100 RON
07 Nov 2016