Noi cu toti unul suntem

 

Gabriel Berbec Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Acesti copii minunati sunt sansa noastra de a ne salva pe noi pe toti si inclusiv pe ei.

Cu un mic imbold si ajutor din partea noastra ei ne pot invata foarte multe si ne pot arata posibilitati unde noi nici nu vedeam variante toate astea pentru ca ei, dragii de ei, cand le este greu, ei nu au la cine sa se intoarca inapoi, la mama sau la tata sau la oricine altcineva, iar atunci pentru ei singura varianta viabila pe care o au este sa mearga inainte sa infrunte toate obstacolele si sa ne demonstreze ca se poate iar in momentul in care avem acest lucru avem un exemplu divin in viata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Pur și simplu vreau să strâng bani pentru educația copiilor din centre de plasament! Participanții sunt provocați să facă propria campanie de fundraising și să strângă fonduri pentru ca cel puțin un copil dintr-un centru de plasament să beneficieze de un an de educație non-formală! 1.300 de voluntari din Bucuresti si alte 25 de judete merg săptămânal la 2.000 de copiii din

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!