Fa ceva util pentru un copil/Pentru spor in educatie, iti cerem o donatie/Mistere dezlegam, pe copii ii ajutam/Hai cu noi in echipa si fa-ne o donatie mica!

 

100% Complete
270 RON
Sumă strânsă
150 RON
Target
4
Donații

Probabil te-ai gandit de multe ori la copiii din centre de plasament, dar nu ai gasit contextul care sa iti permita sa ii ajuti. Ai acum ocazia sa ii ajuti, contribuind la acel ceva unic care ii formeaza, le deschide mintea, ochii si sufletul si ii indruma sa Ajunga Mari.

Acel ceva e educatia, iar educatia se face zi de zi cu copiii din centre, inclusiv cu ajutorul voluntarilor Ajungem Mari. Pentru toate astea, cei de la Ajungem Mari au nevoie de ajutorul tau financiar. Noi ii sustinem jucandu-ne de-a detectivii si te invitam si pe tine sa ne faci galerie prin donatii pe platforma Galantom. In concurs, punctajele sunt formate din donatiile primite de fiecare echipa si din reusita detectivilor. Ajutorul vostru e punctajul nostru!

Crezi ca nu ai buget de asa ceva? Noi iti demonstram ca ai. E foarte simplu. Pastreaza jumatate din bacsisul pe care l-ai lasa in timpul zilei (spalatorie, restaurant, coafor) si jumatate din banii pe care i-ai da pe lucruri mai putin importante si doneaza-i pentru copii. Suna bine? 

Hai cu noi in echipa si ajuta o fetita/sau un baietel/ca e mic si el :)

Elena, Alina, Radu si Ionut


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

În luna decembrie echipele de detectivi se întrec în dezlegare de mistere și fapte bune la Quest Mission – Epic escape rooms - Piața Amzei, nr. 1, București. Scopul concursului este să strângă fonduri pentru educația copiilor din centrele de plasament. Fiecare detectiv este provocat să strânga 500 de lei, costul unui an de educație pentru un copil, prin donații ale colegilor

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
Tsemppia!
15 Dec 2016
15 Dec 2016

Anonymous

50 RON
15 Dec 2016

Corina

20 RON
Sarbatori Fericite!
07 Dec 2016