Sustin educatia copiilor din centrele de plasament prin programul AJUNGEM MARI!

 

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații

Sunt voluntar in cadrul proiectului Ajungem MARI de 8 luni si duminica alerg pentru a sustine educatia copiilor din centrele de plasament!

Imi doresc ca acest progrm educațional sa continue si sa ajute cat mai multi copii sa se dezvolte personal prin cursuri interactive, ședințe de pregătire școlară, ateliere creative, ieșiri și excursii.

Cred ca un copil educat este viitorul nostru, al tuturor si depinde de noi toti sa ajutam acesti copii sa ajunga MARI! 

Orice donatie este de mare ajutor si se va folosi pentru educatia copiilor instituionalizati cu care asociatia lucreaza de aproape 3 ani. 

MULTUMIM in numele copiilor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Invităm pasionații de fapte bune să alerge la Bucharest International Half Marathon ca să susțină educația copiilor din centre plasament! 2.000 de copii beneficiază de sprijinul voluntarilor Ajungem MARI în București și alte 25 de județe. În cadrul programului, copiii din centre de plasament participă săptămânal la cursuri interactive și ateliere creative, dar și ieșiri din c

 

9 Donații

Dee & Chip

200 RON
Spor!
09 Jun 2017

Tavi

50 RON
04 Jun 2017

Vicky & Adutze

250 RON
Multa bafta si sa te tina picioarele sa tot alergi pentru astfel de cauze!
21 May 2017

Mihaela

100 RON
Sunt mandra de tine, draga mea! Ma bucur sa pot contribui pentru aceasta cauza.
21 May 2017

Dana

50 RON
Felicitari & spor!
13 May 2017
Run, Forrest, Run!
13 May 2017
Bravo Corina. Multa bafta.
13 May 2017
100 RON
Go Corinaaa!!! Sa sfaraie calcaiele! :)
13 May 2017
Hai Corinaaa!
13 May 2017