Alerg la Maratonul Bucegilor pentru a trimite un copil in tabara. Ajuta cu o donatie!

 

Nicu Naum Ajungem Mari

26.041666666667% Complete
125 RON
Sumă strânsă
480 RON
Target
3
Donații

Proiectul „Vacanță (te face) Mare” al Asociației Lindenfeld își propune să trimită 30 de copii din centre de plasament într-o tabără la munte, ce le asigură evadarea din centrele în care stau închiși în restul anului. Pentru un copil, costul taberei este de 480 de lei iar fiecare donație de 90 de lei acoperă costul unei zile de fericire.

Pe 26 iulie, voi alerga 26 km la Maratonul Bucegilor pentru a susține acest proiect!

Dacă vrei să fii alaturi de mine si sa aduci zambetul pe fata unui copil, poți face o donație!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul “Vacanţă (te face) Mare” îşi propune să ofere experienţa unei tabere la munte pentru 30 de copii din centre şi apartamente de plasament din sectorul 6.

Anul acesta Padina Fest și Clubul sportiv Smart Atletic vă invită la o ediție deosebită a Maratonului Bucegilor. Maratonul Bucegilor 2014 va avea două probe – Trail Running si MTB Cross-country.Competițiile, independente una de cealaltă, se adresează tuturor celor pasionați de sport, de la amatori entuziaști, până la competitori căliti și experimentați. Fiecare probă va

 

3 Donații

Gooooo Nicu!
07 Jul 2014
07 Jul 2014
06 Jul 2014