Anul acesta, îmi doresc ca ziua mea de naștere să fie fericirea lor!

 

Alexandra Luca Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
0
Donații

Programul Educațional Ajungem Mari m-a făcut să realizez că viața este o adevărată provocare, un înțeles plin de emoție și trăiri intense.

Sunt voluntar de un an în acest ONG, însă bucuria copiilor din centre de plasament m-a determinat să mă implic și mai mult pentru ei.

În prezent sunt coordonator local alături de oameni cu adevărat speciali, care au același obiectiv ca și mine: să-i ajutăm pe cei mici să devină MARI. Acei oameni plini de încredere în ei înșiși, să simtă că sunt capabili să își creioneze un viitor așa cum visează, că nu sunt singuri, ci înconjurați de persoane care le oferă aripile necesare să zboare către cele mai înalte culmi în această viață.

De ziua mea îmi doresc ca ei să fie fericiți. Ei merită această șansă de a se bucura de fiecare clipă pe care noi o putem crea. 

Dacă te-ai gândit să îmi oferi o mică atenție de ziua mea, atunci donează pentru viitorul lor.

Îți mulțumesc, fiindcă tu crezi la fel ca și mine în ei.
Alexandra Luca


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!