Ovidiu participa la Transfier Triathlon pentru educatia copiilor din centrele de plasament

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
7,000 RON
Target
0
Donații

Bicicleta este pentru Ovidiu ce este telefonul pentru un om obisnuit. Nu poate sa treaca o zi fara sa pedaleze cateva zeci de kilometri.

Orice pasiune vine si cu dorinta de a merge cat mai departe in practicarea ei, asa ca Ovidiu participa frecvent la competitii de rezistenta.

In septembrie, Ovidiu participa la Transfier Triathlon, cel mai greu triatlon din Romania pe cel mai spectaculos drum din lume, Transfagarasanul.

Ovidiu va inota 1.9 km in Lacul Vidraru, va merge cu bicicleta 90 km, va alerga 21 km si va urca 392 de trepte pentru copiii din centrele de plasament care au nevoie de sustinere si educatie.

Ovidiu isi doreste ca voi sa ii aratati sustinerea pentru efortul deosebit pe care il depune prin donatii pentru copii si va va fi recunoascator!

Multumim mult de tot, Ovidiu! Mult succes! Multumiri donatorilor!

Prietenii din echipa Ajungem MARI

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!