Alerg pentru educația copiilor din centre de plasament

 

71.428571428571% Complete
500 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
7
Donații

Alerg pentru că mă inspiră mama mea dragă. E de-ajuns să mă gândesc la ea și deja m-am motivat. Chiar dacă nu e mereu cu mine, de la distanță poate să îmi transmită și mie din forța și voința ei. Mama, cea care m-a învățat despre frumos, blândețe, muncă și seriozitate. 

Sunt copil de părinte, nu părinte de copil, dar lucrez cu niște copii fără părinți. Copii mai puțin fericiți care vor un dram de atenție doar pentru ei, ce caută un zâmbet, o mângâiere și o vorbă bună. Copii care deseori apar sub formă de statistici și costuri. Copii care au nevoie de repere...
Ajungem MARI este una dintre organizațiile care și-a propus să dea repere copiilor mai puțin fericți. De la „Dă-ți pasiunea mai departe” la „Vacanța (te face) MARE!” copiii primesc constant suport, învățătură, vorbă bună și atenție.

N-am mai alergat 21 km din 2014; atunci alergam pentru mine. Acum alerg pentru L. și M.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să susțină educația copiilor din centre plasament. Anul trecut proiectele noastre au fost finanțate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente sportive de tip maraton, așadar credem că bucureștenii care aleargă pot aduce o contribuție extraordinară în viețile acestor copii. 1.300 de voluntari din București și alte 25 de județe m

 

7 Donații

Anonymous

25 RON
14 Oct 2017
RESPECT.
13 Oct 2017

Anonymous

20 RON
Succes!
11 Oct 2017

Anonymous

50 RON
11 Oct 2017
21 Sep 2017
19 Sep 2017

Anonymous

30 RON
Spor să ai!
19 Sep 2017