Irina alearga pentru educatia copiilor din centre de plasament

 

Irina Tarniceriu Ajungem Mari

12% Complete
60 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Dear Friends,

Aceste rânduri se adresează sufletelor voastre, bune și luminoase. Atunci când am decis, conștient și asumat, să devin fundraiser pentru a susține educația copiilor din centrele de plasament m-am gândit la viitorul acestor copii, mai puțin norocoși decât am fost noi, cu care am avut norocul să lucrez și de la care am învățat să mă bucur de lucrurile simple, să zâmbesc mai mult și să privesc viața cu optimism și nu am avut niciun dubiu că nu veți fi alături de mine.


Un efort mic pentru o cauză atât de mare este tot ceea ce vă cer.
Să lăsăm vorba și să demonstrăm prin fapte că ne pasă.
Pe 15 octombrie voi alerga 10k în cursa Vodafone din cadrul Raiffaiesen Bank Bucharest Marathon, iar finishul va fi cu atât mai satisfăcător știind că am reușit să strângem niște bănuți pentru acești copii.

Vă îmbrățișez, cu drag!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să susțină educația copiilor din centre plasament. Anul trecut proiectele noastre au fost finanțate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente sportive de tip maraton, așadar credem că bucureștenii care aleargă pot aduce o contribuție extraordinară în viețile acestor copii. 1.300 de voluntari din București și alte 25 de județe m

 

2 Donații

04 Oct 2017

Maria Magdalena Mardari

30 RON
❤️
04 Oct 2017