Ioana Alexandra Nechifor - Ajungem Mari

Alexandra alearga pentru educatia copiilor din centre plasament

390 RON Donations raised
39% Complete
1,000 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

Let's make the world a better place!

Prea multi copii traiesc azi in centre de plasament, lipsiti de iubirea si incurajarea parintilor, suferind din cauza abandonului sau a despartirii de cei dragi. Voluntarii de la “Ajungem Mari” lucreaza cu peste 2000 de copii si tineri si le ofera sansa la o viata mai buna, departe de influenta negativa a strazii.

Putem contribui si noi putin cate putin la cladirea unui viitor mai bun pentru acesti copii. Orice ajutor este binevenit in sustinerea copiilor din centrele de plasament.

Alerg in numele “Ajungem Mari” si ma bazez pe fiecare dintre voi sa le dam o mana de ajutor.

Va multumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să susțină educația copiilor din centre plasament. Anul trecut proiectele noastre au fost finanțate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente

6 Donations

Anonymous

100 RON
Run Alex, run!
14 Oct 2017

Anonymous

125 RON
Sharing is Caring
12 Oct 2017

Andreea Nechifor

30 RON
11 Oct 2017

Anonymous

30 RON
10 Oct 2017

Andrei

75 RON
Have fun!
10 Oct 2017

Tibi

30 RON
Good luck Missy
10 Oct 2017