Teodora Pasaila - Ajungem Mari

De ziua mea imi doresc zambete pentru copiii din centrele de plasament!

550 RON Donatii stranse
55% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 7 martie este ziua mea și fac fix 37 de ani. Mă gândesc că la o asemenea cifră astronomică, îmi permit să renunț la o zi de naștere și să o donez :)


Pentru toți prietenii mei, reali și virtuali și nu doar pentru ei, pentru toți cei care doresc să îmi dăruiască o floare, un zâmbet sau doar un gând bun, vă îmbrățișez anticipat și vă rog ca anul acesta în schimbul cadourilor (virtuale sau nu) să faceți o donație către Ajungem MARI. 
Este un program educațional bazat pe voluntariat pentru copiii din centrele de plasament și aproape sufletului meu, iar acesta este modul perfect în care puteți să faceți o bucurie întreită: mie prima :), apoi vouă pentru că fapte bune daaaaa și nu în ultimul rând copiilor. Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

4 Donatii

La multi ani!
09 Mar 2018

Anonymous

150 RON
07 Mar 2018

Anonymous

150 RON
02 Mar 2018

VALI

150 RON
01 Mar 2018