Hai sa susținem șansa unor copii la o viața mai buna! :)

 

100% Complete
565 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

De ziua mea va propun sa contribuim impreuna la o lume mai buna! :)

Si anul acesta imi doresc sa ma ajutati sa-mi transform cadourile de ziua de nastere in bucurie, lumina si educatie pentru copiii din centrele de plasament.

Cei de la Ajungem MARI ( www.ajungemmari.ro ) ii ajuta pe copiii din medii defavorizate sa aiba o sansa mai mare la un viitor mai bun. 
Daca aveai cumva de gand sa imi iei un cadou sau daca pur si simplu ai niste banuti de care nu ai neaparata nevoie, iti propun sa donezi aici, orice fel de suma. Din putin, putem face mult pentru acesti copii :)

Obiectivul meu este sa strangem impreuna macar 500 lei, costul pentru un an de educație prin joc pentru un copil, prin intermediul asociatiei Ajungem MARI. Daca reusim sa strangem mai mult, cu atat mai bine!

Tot ce daruiti sa vi se intoarca inzecit! :) 

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world... :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

Fam. Ghita

200 RON
09 Apr 2018

Teo

75 RON
La multi ani frumi!
04 Apr 2018
04 Apr 2018

R.

50 RON
La multi ani, veseli si frumosi! Hugs, R.
04 Apr 2018
04 Apr 2018

Anonymous

30 RON
30 Mar 2018