Robert joaca sah si strange fonduri pentru educatia copiilor din centre de plasament

 

Robert David Ajungem Mari

100% Complete
1,740 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
17
Donații

Dragi prieteni,
Duminica, 4 noiembrie 2018, voi participa la un concurs de sah, in cadrul Campionatului Caritabil de SAH "Ajungem MARI", cu scopul de a strange fonduri pentru educatia copiilor din centrele de plasament. 


Va astept alaturi de mine. Vom putea sa facem ceva pentru acesti copii minunati.
Orice donatie este binevenita!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

SUSŢIN PROIECTUL

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Pasionatii de sah se intrec in fapte bune - joaca si strang educatia copiilor din centre de plasament. Federatia de Sah provoaca jucatori cu experienta si amatori sa sustina programul educational Ajungem MARI in cadrul turneului caritabil ce are loc duminica, 4 noiembrie, in Bucuresti. Jucatorii devin fundraiseri pentru viitorul copiilor din centre de plasament. Participa la concurs si strang fon

 

17 Donații

[PRIVATE DONATIONS]