Hai să facem copiii fericiți!

 

5% Complete
30 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
2
Donații

Fiecare mutare conteaza. Este rândul tău să ajuți un copil.

600 de lei este costul unui AN de experiente frumoase in afara centrelor de plasament. Pentru un copil inseamna 12 iesiri din centru alaturi de voluntari prieteni care ii incurajeaza permanent – la teatru, film, muzee, ateliere creative, in locuri de joaca. 12 iesiri prin care descopera lumea, intalneste oameni noi si invata sa se comporte in societate.

Va multumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

SUSŢIN PROIECTUL

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Pasionatii de sah se intrec in fapte bune - joaca si strang educatia copiilor din centre de plasament. Federatia de Sah provoaca jucatori cu experienta si amatori sa sustina programul educational Ajungem MARI in cadrul turneului caritabil ce are loc duminica, 4 noiembrie, in Bucuresti. Jucatorii devin fundraiseri pentru viitorul copiilor din centre de plasament. Participa la concurs si strang fon

 

2 Donații

Anonymous

15 RON
04 Nov 2018

Anonymous

15 RON
02 Nov 2018