Iulia Georgiana Albu - Ajungem Mari

Ziua mea = Copii fericiti

1,435 RON Donatii stranse
100% Complete
1,300 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"Cel care le dă lecții copiilor, învață mai mult decât ei." De puțin timp sunt voluntar Ajungem MARI și copiii din centre m-au învățat să ascult, să am răbdare, mi-au adus aminte să mă joc și mi-au arătat că pot avea oricând un Lamborghini care poate fi și autobuz la nevoie :) 


De ziua mea, îmi doresc zâmbete inocente și îmbrățișări calde. Împreună cu voi putem oferi experiențe noi copiilor din centrele de plasament, prin intermediul donațiilor care îi vor trimite într-o tabără la munte. Aşa că, dacă v-ați gândit să-mi faceți un cadou, vă rog să donați pentru susținerea acestui proiect. 
Vă mulțumesc din suflet! Dar cel mai mult va multumesc copiii :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2019

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta te provocam sa fii generos si sa donezi cadourile de ziua ta! Le vei da prietenilor si colegilor tai ocazia sa faca fapte bune! Cere-le, in loc de cadouri pentru tine, experiente pe care u

6 Donatii

La mulți ani Blackie !
13 Dec 2018

Felbermayr

815 RON
La multi ani! Sa fii sanatoasa si la cat mai multe plimbari!
11 Dec 2018
:)
10 Dec 2018

Anonymous

75 RON
06 Dec 2018
100 RON
La multi ani! Sa cresti mare! :-)
06 Dec 2018

Oliver

45 RON
01 Dec 2018