De ziua mea vreau sa bucur un suflet de copil

 

80% Complete
600 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
5
Donații

Timp de 30 de ani cadourile de ziua mea au fost pentru mine, anul asta de ziua mea vreau sa ofer, cu ajutorul vostru, sansa sa mearga in tabara unui copil dintr-un centru de plasament. Costul unei tabere de dezvoltare personala la munte pentru un copil este de 750 lei. Sa pot strange aceasta suma ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea, asa ca doneaza online orice suma doresti si ofera un strop de bucurie unui suflet de copil. 
Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Razvan

150 RON
22 Jan 2019
Un gest demn de admirat si de apreciat , ma bucur pentru ca intr o mica masura, pot participa la fericirea unui copil.
20 Jan 2019

Cristinel Coteț

150 RON
20 Jan 2019
17 Jan 2019

Gina Adelina Muntiu

150 RON
17 Jan 2019