Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Elena Vavilov Ajungem Mari

3.75% Complete
30 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
1
Donații

Bun găsit,

Nimic nu este mai frumos decât să împarți energia și bucuria ta cu aceia care au nevoie de ajutor. Educația copiilor și o oferirea de șanse celor mai puțin avantajați de soartă și fără apărare este o cauză în care mereu am crezut. Știu cât de greu este să te lupți cu morile de vânt și îmi doresc din tot sufletul ca ei să reușească, să învețe, să fie mai buni, mai frumoși și mai generoși, atât cu mintea dar și cu sufletul, și să se lupte pentru a face lumea în care trăim un loc mai plăcut, mai bun și mai sigur. Până acolo e însă un drum lung și deloc ușor, de cele mai multe ori. 

Așadar, în acest an, am ales să sprijin Programul Ajungem MARI și proiectul "Prinde formă" prin dăruirea zilei mele de naștere. Copiii merită șanse infinite, dar împreună, cu sprijinul vostru, vom reuși să le oferim o șansă reală de a beneficia de educație, respectiv de a avea acces la cursuri vocationale (dans, teatru, chitara, canto, robotica etc.) și în afara centrelor, organizate de parteneri sau de voluntari, la logopedie, precum și de ateliere și workshop-uri de dezvoltare personală.

Pe scurt, iată rugămintea mea: cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face în acest an de ziua mea este să fiți alături de mine în această încercare să donați banii către această cauză - 8, 10, 18... 80, 100 de lei, cât vă lasă inima și buzunarul! Știu, mi-am propus un target măricel, dar până pe 8 Octombrie sper să îl ating cu ajutorul vostru. :)

Vă mulțumesc!
Cu drag,
Elena


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

17 Mar 2019